miércoles, 17 de junio de 2009

Tallers d'scrapbooking del mes de JULIOL

Us proposem un repte per aquest mes de Juliol.

Si ets una persona llançada i vols aconseguir superar aqust repte apunta’t als TALLERS D’SCRAPBOOKING DEL MES DE JULIOL.

Aquest tallers són molt originals i divertits. Així que si vols passar una bona estona i fer algun dels nostres projectes, no hi pensis més i APUNTA’T!

Els tallers del mes de Juliol que es realitzaran són la targeta regal desplegable i el mini àlbum acordió. Aquest dos tallers són d’un sol dia. No cal que portis cap material, només ganes d’aprendre, una mica de paciència i moltes ganes. Un cop finalitza el taller ja tens el teu projecte personalitzat per ensenyar a tota la teva familia i amistats, que de ben segur que no es quedaran indiferents.

La targeta regal desplegable es durà a terme els divendres 3 i 17 de Juliol. L’horari és de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 19 euros.

El mini àlbum acordió es farà els divendres 10 i 24 de Juliol. L’horari és de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 21 euros.

I pels joves aquest mes hi ha un taller especial per ells que es farà els dilluns 6, 13, 20 27 de Juliol. En aquest cas I per ser un taller especial no serà d¡un so dia sinó de quatre, I constarà de diversos projectes. L’horari és de 2/4 de 6 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 60 euros pels quatre dies.

Tots els tallers són de places limitades. Cal reservar plaça fent efectiu el pagament màxim 2 dies abans de la data del taller.

Per qualsevol aclariment o més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem encantats.

Telèfon: 937 474 995

Adreça: C./Esgèsia, 2 Castellar del Vallès

E-mail: laia@fotonova.cat

viernes, 12 de junio de 2009

Qué és l'Scrapbooking? Scrapbooking, l'art de la personalització.

Si estàs fart de regalar coses sense utilitat i t'agrada fer regals personalitzats, si vols arribar al cor d'algú amb un detall fet a ma que expressi els teus sentiments, l'scrapbooking és el que estàs buscant.

Es pot definir de múltiples maneres, i es pot portar a la pràctica encara de moltíssimes més.
És una forma d’expressar la pròpia creativitat mitjançant la creació i confecció de diferents objectes que personalitzarem al nostre gust, utilitzant una àmplia gama d’accessoris, materials i eines. Es poden crear àlbums de fotografies, participacions de boda, natalicis, invitacions, agendes, ... i evidentment tot personalitzat.

La tècnica per a realitzar els treballs s’obté de la combinació de l’assistència a tallers i la pròpia experimentació. De fet el límit són la teva pròpia imaginació i creativitat. És més que una afició, un cop comences ja no pots parar de crear... Algunes de les persones que practiquem l'scrapbooking, arribem al punt en que no partim d'unes fotos i creem l'àlbum, sinó que fem unes fotos ja pensant en quin tipus d'àlbum volem crear, tot un repte... Vols experimentar com amb les teves mans pots fer realitat aquestes petites obres d'art? No dubtis més i vina a la nostra botiga on t'atendrem encantats i et mostrarem coses que et faran embogir.

Benvingudes i benvinguts al blog de FOTONOVA D'SCRAPBOOKING

A tots els qui us agradi aquest meravellós món us convido a que el compartim plegats i gaudim el màxim possible d’aquest art de la personalització.
En els tallers de Fotonova és on pots aprendre, compartir, disfrutar, transmetre i realitzar un munt de somnis dins el món de l'scrapbook.

En aquest bloc és on us anirem informant dels tallers d’Scrap. A més, de les novetats del material, eines i tècniques. Si esteu interessats en alguns d’aquest tallers només cal que contacteu amb nosaltres.

Espero veure-us aviat!!!