lunes, 31 de mayo de 2010

Ens hem tornat bojos! - Nos hemos vuelto locos

El proper dissabte 12 de juny a les 10.30 del matí farem un taller farem un taller d'iniciació a l'Scrapbooking "TOTALMENT GRATUÏT". Sí, sí, tal i com sona, gratuït. El taller consistirà en fer un mini àlbum acordió, i només cal que ens reserveu plaça (són limitades) i porteu 12 fotografies mida 6,5 x 6,5cm. A les imatges podeu veure diferents mostres del resultat.
La resta ja veureu com és molt senzill i enganxa molt. No dubteu més i reserveu ja que el temps passa volant.

Salut i bon Scrap.
Laia i Esteve.

El próximo sábado 12 de junio a las 10.30h de la mañana haremos un taller de iniciación al Scrapbooking "TOTALMENT GRATUITO". Si, si, tal y como suena, gratuito. El taller consistirá en la realizaciópn de un mini album acordeón, y sólo teneis que reservar plaza (són limitadas) y traer 12 fotografías tamaño 6,5x6,5 cm. En las fotos podeis ver diferentes muestras del resultado.
El resto ya vereis que es muy sencillo y engancha mucho. No dudeis más y reservad ya, que el tiempo pasa volando.

Salud y feliz Scrap.
Laia y Esteve.



Taller a Sabadell - Taller en Sabadell



El passat dissabte 29 de maig i dins els actes de la Festa final de curs del IES Sabadell, vem fer un taller d'iniciació a l'Scrap pels nois i noies d'aquesta escola de Sabadell. Ens ho vam passar d'allò més bé tot enganxant flors i embellidors metal·lics. Moltes gràcies a tots i espero que aquest no siguí l'últim contacte amb aquest apasionant món.

Salut i bon Scrap.
Laia i Esteve.

EL pasado sábado 29 de mayo y dentro de los actos de la Fiesta final de curso del IES Sabadell, hicimos un taller de iniciación al Scrap para los chicos y chicas de esta escuela de Sabadell. Nos lo pasamos muy bién pegando flores y embellecedores metálicos. Muchas gracias a todo y espero que este no sea el último contacto que tengais con el mundo del Scrap.

Salud y feliz Scrap.
Laia y Esteve.

viernes, 28 de mayo de 2010

Trobada Fem Scrap - Encuentro Fem Scrap


El proper diumenge 30 de maig es farà una trobada d'Scrap a Barcelona "Fem Scrap", on ens reunirem un bon grapat d'adictes i farem allò que més ens agrada fer... I tot gràcies a l'Esther d'Scrapagrapats. Molt bona iniciativa, sí senyor. Esperem serveixi per posar en comú moltes coses, però sobretot, sobretot, per xerrar i scrapejar pels descosits...

Ja us en faré cinc cèntims.

Laia

Salut i bon Scrap!

El próximo domingo 30 de mayo es hará un encuentro de Scrap en Barcelona, "Fem Scrap", donde nos reuniremos un buen grupo de adictas y haremos eso que más nos gusta hacer... Y todo gracias a Esther de Scrapagrapats. Muy buena iniciativa, si señor. Esperamos sirva para poner en común muchas cosas, pero sobretodo, sobretodo, para compartir y scrapear como locas...

Ya os explicaré que tal.

Laia

Salud y buen Scrap!

sábado, 22 de mayo de 2010

Estrenem web - Estrenamos web




Estrenem la nova web:

www.scrapbooking.cat

On podeu trobar continguts d'Scrapbooking, amb la nostra botiga online amb les últimes novetats, l'accés a aquest blog, al forum, informació de tallers i nous productes i molt més.
Us convidem a participar d'aquest projecte tot interactuant a través d'aquest blog, del forum o del facebook. Animeu-vos, i ensenyeu-nos els vostres projectes...

Salut i feliç Scrap!

Estrenamos la nueva web:

www.scrapbooking.cat

Donde podeis encontrar contenidos de Scrapbooking, con nuestra tienda online con las últimas novedades, el acceso a este blog, al foro, información de talleres y nuevos productos y mucho más.
Os invitamos a participar de este proyecto interactuando a través de este blog, del foro o del facebook. Animaros y enseñadnos vuestros proyectos...

¡Salud y feliz Scrap!