miércoles, 17 de junio de 2009

Tallers d'scrapbooking del mes de JULIOL

Us proposem un repte per aquest mes de Juliol.

Si ets una persona llançada i vols aconseguir superar aqust repte apunta’t als TALLERS D’SCRAPBOOKING DEL MES DE JULIOL.

Aquest tallers són molt originals i divertits. Així que si vols passar una bona estona i fer algun dels nostres projectes, no hi pensis més i APUNTA’T!

Els tallers del mes de Juliol que es realitzaran són la targeta regal desplegable i el mini àlbum acordió. Aquest dos tallers són d’un sol dia. No cal que portis cap material, només ganes d’aprendre, una mica de paciència i moltes ganes. Un cop finalitza el taller ja tens el teu projecte personalitzat per ensenyar a tota la teva familia i amistats, que de ben segur que no es quedaran indiferents.

La targeta regal desplegable es durà a terme els divendres 3 i 17 de Juliol. L’horari és de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 19 euros.

El mini àlbum acordió es farà els divendres 10 i 24 de Juliol. L’horari és de les 5 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 21 euros.

I pels joves aquest mes hi ha un taller especial per ells que es farà els dilluns 6, 13, 20 27 de Juliol. En aquest cas I per ser un taller especial no serà d¡un so dia sinó de quatre, I constarà de diversos projectes. L’horari és de 2/4 de 6 de la tarda fins 2/4 de 8 del vespre i el seu preu és de 60 euros pels quatre dies.

Tots els tallers són de places limitades. Cal reservar plaça fent efectiu el pagament màxim 2 dies abans de la data del taller.

Per qualsevol aclariment o més informació poseu-vos en contacte amb nosaltres i us atendrem encantats.

Telèfon: 937 474 995

Adreça: C./Esgèsia, 2 Castellar del Vallès

E-mail: laia@fotonova.cat

No hay comentarios:

Publicar un comentario