viernes, 18 de marzo de 2011

Fira de les arts textils i del paper - Badalona



El proper 27 de març estarem presents a la 1ª Fira de les arts textils i del paper de Badalona. Us esperem allà amb novetats de materials i tallers.
També us informem que a les 12 hores el nostre dissenyador Esteve, us farà un taller d'iniciació a l'Scrap a la carpa de les Arts, enmarcat dins les activitats de la fira, que durarà 2 hores. Us en deixem una mostra. Així que ja sabeu, si voleu apuntar-vos només cal que ens ho feu saber. El preu és de 10 euros i el material està inclòs. Només cal que porteu el kit bàsic de tallar i enganxar: llàpis, goma, regle, tisores, cutter, i cinta de doble cara.
Us esperem!!
Per més info visiteu http://firadarts.blogspot.com/

El próximo 27 de marzo estaremos presentes en la 1ª Fira de les arts textils i del paper de Badalona. Os esperamos allí con novedades de materiales y talleres. También os informamos que a las 12 horas nuestro diseñador Esteve, os impartirá un taller de iniciación al Scrap en la carpa de les Arts, enmarcado dentro de las actividades de la Fira, que durará 2 horas. Os dejamos una muestra. Así que ya sabeis, si quereis apuntaros sólo teneis que poneros en contacto con nosotros. El precio es de 10 euros y el material está incluido. Sólo teneis que traer el kit básico de cortar y pegar: lápiz, goma, regla, tijeras, cutter y cinta doble cara. ¡Os esperamos! Para más info visitad http://firadarts.blogspot.com/

No hay comentarios:

Publicar un comentario