jueves, 10 de noviembre de 2011

Taller a CREATIVA 2011 - Taller en CREATIVA 2011

El proper divendres 11 de 12:30 a 14:30h, us oferirem un taller d'scrap a l'stand de TOGA de CREATIVA 2011. Tot seguit us deixem unes mostres del taller de nadal que ha dissenyat l'Esteve i que us oferirà ell mateix a CREATIVA. Es tracta d'un mòbil penjable de nadal. Com podeu veure està format per 3 peces decorades a conjunt, un estel amb fotos amb relleu 3D al mig, una lluna que és quasi tota ella foto, i una caixeta amb relleu i 2 fotos en 3D.

Us esperem a Creativa, i si no podeu fer-lo allà, també us oferim la possibilitat d'apuntar-vos al mateix taller que farem a la nostra botiga els dies 26 de novembre i 17 de desembre.
Per més info visiteu l'apartat de tallers al nostre web: www.scrapbooking.cat


El próximo viernes 11 de 12:30 a 14:30h, os ofrecemos un taller de scrap en el stand de TOGA de CREATIVA 2011. Aquí os dejamos unas muestras del taller de navidad que ha diseñado Esteve y que os ofrecerá él mismo en CREATIVA. Se trata de un móvil colgable de navidad. Como podeis ver está formado por tres piezas decoradas a conjunto, una estrella con fotos en relieve 3D en el centro, una luna que es casi toda foto y una cajita con relieve y 2 fotos en 3D. Todo decorado y por las 2 caras para poder colgarlo y darle movimiento.

Os esperamos en Creativa, y si no podeis hacer el taller allí, también os ofrecemos la posibilidad de realizarlo en nuestra tienda los próximos días 26 de noviembre y 17 de diciembre. Para más informació entrad en el apartado talleres en nuestra web: www.scrapbooking.cat

1 comentario:

  1. es precioso!!! que pena que no podamos pasar ha hacerlo el viernes ;( estoy trabajando

    es preciosooooooooo!!! nos vemos el sábado en creativa!

    ResponderEliminar